Betuwse mannenzang

Psalmzang met bovenstem, orgel en trompetten
in de Grote- of St. Maartenskerk in Tiel.

Jaarlijks organiseren wij op de eerste vrijdag in februari de Betuwse mannenzang, een niet-ritmische psalmzang met bovenstem, orgel en trompetten. Op D.V. 3 februari 2023 zal de 12e Betuwse mannenzang plaatsvinden. Op deze avond zal voor de 12e keer de leiding in vertrouwde handen zijn van dirigent Jan Quintus Zwart. Eveneens hopen Arjan en Edith Post als trompetduo voor de 12e keer aanwezig te zijn. Harm Hoeve zal tijdens deze avond weer onze organist zijn. De bovenstem zal worden gezongen door de Betuwse bovenstemgroep. Wij zien als organisatie erg uit naar deze avond. 2 jaar op rij kon de traditionele Betuwse mannenzang niet door gaan i.v.m. de Corona-maatregelen. Wij hopen weer vele mannen te ontmoeten!

Dankzij de vele sponsoren kunnen we de collecte ieder jaar geheel over maken naar een goed doel! Tijdens de 11e Betuwse mannenzang was de opbrengst van de collecte bijna € 1.400,– voor Steunfonds Israël. Tijdens de 12e Betuwse mannenzang willen we collecteren voor Stichting hulp in uitvoering t.b.v. project in Roemenië.

Bent of kent u iemand die deze avond wil sponoren (middels een mooie advertentie in het programmaboekje)?
Neem dan contact op met André Karens via 06 22 90 60 63 of per mail via andre-adriekarens@hotmail.com.
De CD’s van enkele avonden van de Betuwse mannenzang ook nog via André Karens verkrijgbaar.

12e BETUWSE MANNENZANG:
D.V. VRIJDAG 3 FEBRUARI 2023 (aanvang 19:30 uur)
M.m.v. Jan Quintus Zwart (dirigent), Harm Hoeve (orgel), Arjan en Edith Post (trompet), Betuwse bovenstemgroep.
Toegang is vrij, collecte t.b.v. Stichting hulp in uitvoering t.b.v. project in Roemenië en bij de uitgang voor de onkosten.


Onderstaand enkele foto’s van de Betuwse mannenzang

Reacties zijn gesloten.